13 posts / 0 new
Last post
ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Nobody/Anonymous on 10/08/2006 03:21:00
I’m download the k3d-all-in-one-setup-0.6.2.0.exe package. install all finish!
when I click \"Rander Preview\" botton, present some
error! something like this \"unspecified fatal error encountered, aborting\".
you can click following link to show you my screenshot.
http://www.vistashell.com/vshell/

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Nobody/Anonymous on 10/08/2006 04:35:58
Actually, the Aqsis path is duplicated in PATH variables, is the first and the last value in list like \"C:\\_Progs 3D\\Aqsis\\bin\".
Very strange.
I have also a \"AQSISHOME\" variable with the same value above.
Should i delete one of them?

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Timothy M. Shead on 10/08/2006 09:06:21
We are pretty confident we have a solution for this issue, but it needs some testing - could you please post the contents of your PATH environment variable?
Thanks for the assistance,
Tim

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Timothy M. Shead on 10/08/2006 09:26:57
Actually, please *don’t* make any changes to your PATH, it doesn’t sound as if there’s anything there that K-3D shouldn’t be able to handle.
Try the installer at
http://www.k-3d.com/~tshead/k3d/k3d-setup-0.6.3.0.exe
which should fix the issue. Please post whether it works or not.
Thank you,
Tim

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Timothy M. Shead on 10/08/2006 09:30:08
Actually (and even better), please try the installer located at
http://www.k-3d.com/~tshead/k3d/k3d-setup-0.6.3.0.exe
and post whether it resolves the issue or not.
Thanks for your assistance,
Tim

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Nobody/Anonymous on 10/08/2006 16:20:10
Aqsis work like a charm! :)
Yafray not yet. THe PATH value is \"YAFRAY_DIR\". Doesn’t look correct, to me. But k3d gave me an error message, saying \"Could not locate the Yafray executable\".
Tomorrow i’ll give more news about Yafray.
5 stars to you!
Thank you!

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Nobody/Anonymous on 10/08/2006 16:39:18
Could not wait until tomorrow.
Simply add to the PATH in user variables the Yafray path and work. Didn’t even have to restart.
Thank you alot!

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Timothy M. Shead on 10/08/2006 20:16:56
Assuming that you’re using the Move, Rotate, or Scale tools, add a panel to your layout of type \"Tool Properties\", and you will have some basic numeric entry.
Cheers,
Tim

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Timothy M. Shead on 10/08/2006 21:59:13
This issue is fixed in K-3D 0.6.3.0.
Thanks for the assistance,
Tim

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Timothy M. Shead on 10/08/2006 21:59:57
This issue is fixed in K-3D 0.6.3.0, available from the normal downloads page.
Cheers,
Tim

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Nobody/Anonymous on 10/09/2006 03:51:10
Any way of adding a constraint, like move with CTRL will move 0.1 steps and with CTRL+SHIFT move 0.01 steps?
Thank you.

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Timothy M. Shead on 10/09/2006 19:11:57
Although it’s in a very early state, you might try using the Snap tool to do this - you can snap objects using an Axes node to snap to a 3D grid. See
http://www.k-3d.org/wiki/Snap_Tutorial
to get started.
Cheers,
Tim

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
k3d don’t work! present some error! help me

This message was originally posted by Nobody/Anonymous on 10/09/2006 21:43:17
thank you for help! it work! very cool stuff!
i like it!

Log in or register to post comments