5 posts / 0 new
Last post
ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
Running problem

Hi, I have a ploblem running k3d in Win Xp Pro SP3. I can't get to work neither lastest binary packages (0.8.0.2) nor oldest ones. When I'm starting k3d it appears in process manager and fully eats one of the cpu cores and 6mb of ram but no windows/ui appears. I'll provide more info if it's needed and if somebody tells me how to get it (I mean logs that k3d or something like that). Python 2.4 is istalled, other dependecies comes in packege iirc. Thanks.
P. S. Sorry for my horrible English.

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
Running problem

I had followed "/Troubleshooting_DLLs" guide but still no luck for me

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
Running problem

Even if the problem isn't a DLL, you should have some output from dependencywalker that would be helpful ... ?
Cheers,
Tim

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
Running problem

Yep, here is it http://www.mediafire.com/?89cd1wft60ctbct
According to DW there was four dlls missing: ncrypt.dll, bcrypt.dll, ieshims.dll and wer.dll. I had googled them all and placed into the /bin dir.

ForumImport
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Joined: 09/22/2009 - 18:47
Running problem

Ok, so problem was in cyrrilic symbols in the user profile folder. Maybe that's going to help to somebody. About that missing dlls looks like it's not necessary to place it there because all of it are delayed load and some of it is specific to win 7 platform.

Log in or register to post comments